cégadatok | Kovács Gábor önéletrajz | referencialista
 
Önéletrajz  
   
Név: Kovács Gábor
   
Kor: 41 év
   
Képzettség: okleveles építészmérnök
   
Beosztás: építész vezető tervező
   

1997 május 22. óta önálló cég alapítás és a cég szakmai tevékenységének irányítása és tervezési feladatainak elvégzése. Több gyárépület, lakópark, társas és családi ház tervezése. 2002 augusztus 1-től főállásban a saját cégben, és Kft. alapítás.

 

1996 június 1.- 2002 augusztus 1. ig az Euro Consult Kft. Vezető építész tervező. A holland-magyar cég főleg nagyberuházások tervezését végzi komplex formában bonyolítással együtt. Jellemző tevékenységi kör Pl. METRO, TESCO áruházak, THYSSEN acélszerkezeti gépgyár, vagy ERU Hungária sajtgyár, SAVOYA Park munkái.

 

1994 december - 1996 június 1. ig a Dr. Koncz Kft. svájci-magyar tervező vállalatnál dolgoztam. A cég főleg az előregyártás területén működik, házgyárak tervezését, kivitelezését, valamint az építendő épületek terveinek elkészítését végzi. (Kórea, Algéria)

 

1989-1994 -ig a Könnyűipari Tervező Vállalat, ill. utódszervezeténél a KIPTERV TMT Kft.-nél dolgoztam építész tervezői állásban. A vállalat mint nevéből kiderül főleg könnyűipari létesítmények tervezési munkáit végezte, komplex módon minden szakág részvételével. Az adott időszakban visszaeső beruházási tendenciák miatt, a cégprofil a 92-93 -as évekre felhígult és irodaháztól kezdve, benzinkútig mindenféle tervezési feladat előfordult az elvállalt munkák között.

 
1984-1989-ig a Budapesti Műszaki Egyetemen diplomát szereztem jeles minősítéssel.